Sůl i pepř

Sůl i pepř

Anotace: Mělo to být původně něco úplně jiného

Na pomoc prachu ve slánce
přispěchala mokrá duše
modlíc se hluše.

Viděla obrazy zkázy,
viděla hřbitovy vraků,
viděla obrazy plazí,
viděla cáry, žíně mraků.

A pak vstala,
třesouc' se celá
a oči své
zapřela.
Autor Sanmaro, 04.03.2012
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Elča
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí