Bolest

Bolest

Anotace: Jeden z blbých období...

Stéká mi po dlani kapka krve,
slza do očí se mi dere.
Krůpějky jsou ještě teplé,
za chvíli budou již chladné.

Bylo to jediné řešení,
teď dívat se na to jsou všichni nuceni.
Však jejich vina to je,
když zbavili mě všechny naděje.

Všechno jsem vyřešila, stačil řez jediný,
nezbývali mě ani dvě hodiny.
Trvalo to jen pár vteřin,
život tím pro mě skončil.

Nelituji, nelituji ničeho,
mé představy to předčilo.
Je lepší býti teď šťastná,
než býti s vámi stále zkleslá.
Autor Tea, 06.03.2012
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí