Ztracená láska

Ztracená láska

Anotace: Občas se s někým setkáme i když nás potom opustí, ale i přesto nám v našich srdcích po sobě něco ze sebe zanechá...

Myšlenkami se moc zabývám,
okolí své nevnímám.

Chci mít ve všem jasno,
proč to mezi námi zhaslo?

Nevím, a proto se ptám,
proč jsme zůstaly každý sám?!

Možná je to tak lepší,
i když život je teď těžší.

Měl jsem rád minulost,
proto teď mám na sebe zlost.

Byla to moje chyba,
tak proč jsme řešily čí je to chyba?

Nevím a proto mám zlost,
teď jsme rozděleni pro blbost.
Autor Tea, 06.03.2012
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí