Ve vzpomínkách...

Ve vzpomínkách...

Anotace: beze slov

Kdepak svojí hvězdu máš,
když někde v dálce usínáš,
bylas tu od narození
a ještě o pár týdnů dřív..
jako Ty už nikdo není...

I Tebe ve své krvi mám,
někdy jen mlčky vzpomínám,
tolik krátce jsem Tě poznal,
než uměl jsem jméno Tvé,
pan Bůh si Tě k sobě pozval...

Tak odpouštím a připíjím,
na to Vaše shledání..
i když život změnila mi,
ta co se s kosou ohání...
Autor Lion, 09.03.2012
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Lioness, CULIKATÁ, tato22, Psavec, Barci
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:((

09.04.2012 21:19:28 | CULIKATÁ

Smrtka nedbá našich přání, ST.

11.03.2012 23:01:59 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí