Brownův pohyb

Brownův pohyb

Anotace: 26.2.2012

Až v poslední době
jsem si uvědomil
vnitřní bohatství
a myšlenky, co pobíhaj zmateně,
některý bych chtěl pochytat,
ale zbytek spálit,
platonický lásky
vymazat z hlavy,
přiložit elektrody
a skousnout náhubek,
zabíraj paměť,
postupně když objevuješ další
neznámá místa
a pak zjistíš,
že je to stejně o tom samym,
ve skutečnosti si promítáš skvělej film,
co si zažil

o tom samym
kdy ti vykradli svatej grál
a rozhodli se tě zničit.
Autor animovaný medvídek Pů, 10.03.2012
Přečteno 253x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí