Básně nepíše

Básně nepíše

Anotace: 5.3.2012 v noci

Zkroucenej hadí pohled
mne vždycky dostane do kolen,
rád se nechám zlákat
hlubinou,
když se propadám do neznáma
cizích modrých očí
dívek z vlaků,
které si místo naivních básní
opisují jízdní řády z mobilu,
nutí mě pít
krabicovou sangrii
do dlouho
a odkládat všechny ty známé věci
na později,
už se těším na letní dny,
zpocená záda
a krátké sukně,
ideální doba
na duševní prázdno.
Autor animovaný medvídek Pů, 10.03.2012
Přečteno 327x
Tipy 13
Poslední tipující: Smeták, lexus, ZILA78, PrinceznaHeliovýchbalonků, Zamilovaná do nezamilované doby, milk-fed gimp
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc se mi líbí a není to jen zkrouceným hadím pohledem, celá je hezká ST

10.03.2012 18:51:32 | kočkopes

nevím..kdy a jestli existuje ideální doba pro cokoli.
kéž se to vůbec dá
vědět.
líbí se mi
to prázdno?

10.03.2012 18:40:29 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí