Winter silence

Winter silence

Anotace: Text k písničce, která existuje jen u mě na papíře. O tom, jak osvobozující může být ticho a fantazie

A dream of a snow white land
The wind and freezing rain
Calling for a sacrifice
The cold will soon close your eyes

But a winter silence embraced your life
Dawn enshrined your broken pride
Falter no more
Give up all strives
Cease bleeding, cease feeling
Bloodred flowers on your snow

Your dream has led you to your fears
Showed you what you´ve left in tears
All you can see
White land aroud
Face the truth, ease your soul
See the world of light

Ride on the brightest star
When the moon is veiled
By the shade of your fears
Stars will lead you home
Stars will heal your wounds
Drown your pain in a sea
Autor FadedLightBluePink, 13.03.2012
Přečteno 384x
Tipy 5
Poslední tipující: Pétík, Denael, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Byla by z toho skvělá Symphonic Metalová skladba. Nebo už se píseň realizovala?
Obdivuju všechny, kteří dokážou psát texty v jiném jazyce.

02.07.2017 20:36:21 | Pétík

Nejspíš pro spoustu lidí škoda, že je jen na papíře. ST

13.03.2012 22:33:01 | Denael

Tohle se mi hodně líbí.

13.03.2012 15:49:14 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí