Jelenovi pivo nelej

Jelenovi pivo nelej

Anotace: Už vím, že se tomu říká akrostich :)

Jelenovi pivo nelej
Existence jelena není podmíněna alkoholem
Lidé jsou jiní
Experimentují s lihovinami
Nedivme se, že jsou lidé blbí
Ovšemže vymysleli civilizaci
Vynálezy a takové ty věci
I přesto jim slouží

Pro vlastní pohodlí
I přesto jim slouží
Vynálezy a takové ty věci
Ovšemže vymysleli civilizaci

Nedivme se, že jsou lidé blbí
Experimentují s lihovinami
Lidé jsou jiní
Existence jelena není podmíněna alkoholem
Jelenovi pivo nelej
Autor Greg Johnson, 14.03.2012
Přečteno 598x
Tipy 2
Poslední tipující: milk-fed gimp
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hohohoohohoh

16.03.2012 16:30:15 | milk-fed gimp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí