PYRAMIDA

PYRAMIDA

Anotace: neoficiálně nazývaná také "schýza"

 

A ty mi stejně nevěříš...
Labyrint bídy
uvnitř
ze shnilých jablek
obrovské pyramidy

"Doblá nahnilá jablka" usmívá se Číňan Lee

A vůně orientálního koření mi
pobláznila hlavu.
A zatím za domem
stádo hopsajících králíků podupává trávu

"Let's misbehave!"

---

Až Země sestřelí milion jasných bolidů
přestanu konečně naslouchat vlastnímu zděšení
a v poklidu

sama před sebou si troufnu na duševní nahotu

Pak ukloním se všem a přijmu samotu
a z konců přílíš mnoha svíček sfouknu dort
Oh baby, baby, it's a WEIRD world...

 

Autor Elča, 14.03.2012
Přečteno 549x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, poeta, RyxiraAmyGinger, Sanmaro
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"...sama před sebou si troufnu na duševní nahotu"
tohle se mi moc líbí, ne každý člověk to dokáže...

28.01.2014 16:30:26 | RyxiraAmyGinger

bylo mi ve tvé básni příjemně, líbí :-)

15.03.2012 16:23:31 | kočkopes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí