Nekonečná naděje

Nekonečná naděje

Anotace: Pořád konec, a už není sil začínat znovu, tak je tu krátká básnička.

Když už se blýská na lepší časy,
když už se dotýkáš té pomyslné krásy,
tak srazí tě na kolena do bahna, špíny.
Jsou horší a zákeřnější než hnidy.
Už nemám sil znova začínat,
chci žít normálně jako člověk si počínat.
Nechci být v bahně jako nějaká havěť
a roztřesenou rukou psát svou závěť.
Já vzepřu se ještě jednou
a snad se věci konečně pohnou.
A já rozlomím okovy
a nasadím jim parohy.
Autor Jenifer, 08.01.2007
Přečteno 243x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí