Loučení a návraty

Loučení a návraty

Anotace: pro moje životní štěstíčko... ;-))

Tak ty moje zlatíčko,
mě opouští štěstíčko.
Musíme se rozloučit,
a potom i odloučit.

Je to tíha,
je to děs,
je to smůla,
je to řez.

Jako když se rozpůlí,
jako když se rozdělí,
ty jsi tady
a já tam.

Smůla moje,
štěstí tvé,
nenávidím loučení,
zbožnuji však návraty.

Snad se zase uvidíme,
snad se zase políbíme,
snad se zase obejmeme,
ale hlavně nedojmeme.

Je to život.

Loučení a navracení,
pláč a taky smích,
tvoje milé pohlazení,
nebyl by to hřích?

Už musím jít,
už musím ven,
protože nemůžu,
slyšet tvůj sten.

Ahoj moje zlatíčko,
ahoj moje sluníčko,
ahoj moje štěstíčko,
ahoj moje srdíčko.

Pusu a ahóóóóóóóóóóóóóóóóóój
Autor A.N.D.Y., 08.01.2007
Přečteno 207x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí