Eseje

Eseje

Anotace: Jestli vůbec.

Sbírka: Výkřiky fantazie

Eseje
Psané v rukouch mistrů světových
mozcích geniálních
srdcích však ledových
co bylo moudrosti
ve slovech vzdělaných
přec rozum bez citu
je křečí v rovnicích
a lásky pointu
hledá jen v úlomcích
ve vzorcích ztracených
navenek zmatených
a zevnitř, dokonalých.
Autor periarmos, 19.03.2012
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí