MÁM MALÝ PLAT

MÁM MALÝ PLAT

Anotace: ... kdysi to byl jen malý stan...

Mám malý plat
a úspory žádné
kde prachy brát
Jen řekněte zač dostanu
teplé rohlíčky po ránu
kdy hladem třást se přestanu
než výplatu dostanu !?

Plat malý mám
a dluhy moc velké
kam se podívám
Tak snívám často o výhře
válím se v zlatě ve stříbře
mrzký peníz mi nevládne
a vše je bezvadné ?!
Autor Heron, 08.01.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobré... Já si s dluhy hlavu nelámu. Dluhy budou, ale my nebudeme...

08.01.2007 11:19:00 | Daniel S.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí