Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: x

Promiň mi, Měsíci,
teplé mé pohledy,
doteky, rozpouštím,
láska má žárlivá
Promiň mi, odcházím
nezraním, duši tvou,
jedinou,
odcházím, závidím,
srdce mé bezcitné,
líbej mě, chci ti říct,
mlčí však ústa má,
proradná, nevěř jim,
umí lhát,
zemře-li tvá milá,
má vinna,
oslava,
smutek tvůj,
pamatuj, bylo líp,
bude zas,
nevěř mi, naivní,
srdce tvé, zraněné,
vyléčím, neboj se,
Odjedu, do dáli,
líbíš se, zdržím tě,
odcházím,
nezraním,
srdce Tvé, nevinné,
nemůžu ublížít,
lásce mé,
vtělení inkuba,
bez viny,
miluji...

ODCHÁZÍM.
NA TVRDO.
NEVĚŘÍM!
ZMĚNIL SES,
KRUTOSTI,
VLÁDCE MŮJ,
UBLÍŽÍŠ...
KAŽDÉMU.
MÁŠ TO RÁD,
JEJICH STRACH
ŽIVÍ TĚ.
DIVÍM SE
ZMĚNĚ TVÉ,
NAJEDNOU
ŠETŘI MĚ,
KURVIČKU
PROLHANOU.
Autor LadyElis, 21.03.2012
Přečteno 311x
Tipy 8
Poslední tipující: Loveless, seh, Petbab, Isquieasuus, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem špatně se mi to četlo a ten konec mi tu něžnost trochu zrušil.

21.03.2012 11:37:08 | zaba.zuzla

Nemá to být něžný ;-) Ve skutečnosti jeden z nejtvrdších popisů reality

21.03.2012 14:00:10 | LadyElis

moc se mi to líbí;)

24.03.2012 20:23:07 | Loveless

No tvrdý to je na čtení.

21.03.2012 14:30:19 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí