NIKDO TĚ NESLYŠÍ

NIKDO TĚ NESLYŠÍ

Anotace: ....

Nevolníci na dlani
usrkávají poslední zbytky
božího rozmaru
stvoření člověka jak absurdní přání
jako hledat klid mezi smítky
už tak vydrobeného štěstí s příchutí durmanu

když našeptává ti vítr
a směje se ti nebe v popraskaném rámu
to zátiší na zdi ve stínu perutí
pohlcuje den co promítl
démonovu tlamu

síra tma s příchutí

děsivého přeludu

a v útržcích vlastního světa křičíš
ale nikdo tě neslyší
a možná ani nechce

a tak pláčou stíny tvých mrtvých přání
co jsou uvězněny
a vyvrženy na věčnost nekončících muk
protože v řetazech
je tvůj strach chrání
aby to znásilnění
vlastním hněvem
co jako zvuk
pohlcený příbojem prázdnoty
rozbíjí se o skály
už tak nahromaděného smutku
nad ztrátou vlastní identity.
Autor ZILA78, 23.03.2012
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: Loveless, Psavec, Aťan, Petbab
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zasloužený ST.

24.03.2012 00:34:45 | Psavec

Vždycky máš nástup s tak vysokou laťkou, až si říkám, "kam to ten chlap chce dál tlačit???" ...a vono jo... :-)

23.03.2012 19:04:30 | Aťan

identita přání je zárukou touhy

23.03.2012 16:27:40 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí