ZASE VYJASNÍ SE

ZASE VYJASNÍ SE

Anotace: ....

Křupavé zákoutí slasti
v hřejivě divoké omáčce pokušení
na hluboké rány,hojivé náplasti
pro zmar věčnosti,v lásce odsouzení

a v modrooké propasti
vyplaveni na břeh snění
kde námořníci prostě sprostí
lásku na nenávist změní

hrubá záplata
na ještě hrubší pocity a city
svoboda počata
jako malé dítě,co snad i ty

jednou mohla jsi být
ale dnes,už bych tomu nevěřil
a tak nemohu ti slíbit
nebe co nikdy nikdo nezměřil

a tak neznáme šířku
ani výšku
a hloubka,je jako srdce

co bije s ozvěnou
a jeho údery vracejí se
jako tlakové body

co zanechávají nenávratné stopy
a zapíchávají se tak geometricky přesně
abych do smrti nezapomněl
že po bouřce
nakonec vždy vyjasní se
a zase bude,na světě krásně.
Autor ZILA78, 23.03.2012
Přečteno 299x
Tipy 11
Poslední tipující: Jin&Jang, Radhuza, Necelá, Petbab, Psavec, chci_uverit, Aťan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí