Sama

Sama

Anotace: .

Už zase sama,
barvy ze stropu stékají
do očích plných vápna.
Sama, sama s Bachem na desce,
sama, pod útesem na pasece.
Dýchám život, nebo smrt.
Srnčí srst na tváři,
drsná kůra stromů.
To on mě ze seznamu škrt.
Sama, pod přilbicí z Nevady.
Sama jak vyhaslé fotony,
dívám se dolů.
Pod paprskem stín,
pan Ferdinand ho smyl.
Sama, sama jak obraz na tváři,
co už tak moc nezáří.
Autor Mrtvý květ, 25.03.2012
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: Robin Marnolli, tato22, Metal Lady, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle není vůbec špatné..jó samota někdy bolí.
(pěknej text)RM.

09.12.2012 08:29:02 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí