Bílý květ

Bílý květ

Anotace: "Hra je příliš vysoká...Tak hodně štěstí"

 

 

Našli jsme svůj

Nový bílý květ

Skrytý někde v poli

Slovních hříček

A neexistujících vět

 

Našli jsme Tvůj

Utajený svět

Pokryt mořskou solí

A střepy sklíček

Z rozdrcených met

 

Našli jsme můj

Klíč z teď

Překryt zmizelými srdceboly

A chce se nám křičet

Když překračujeme další zeď

 

 

Našli jsme svůj

Nový čirý květ

Schován v slzách, co nebolí

A před námi stojí nový výčet

Změn, přicházejících nikdy anebo právě teď

 

 

Autor Denael, 28.03.2012
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, casla, gallatea, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná kniha ztrát a nálezů :-) ST!!

28.03.2012 22:45:37 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí