Zábava

Zábava

Anotace: Jak to taky může ve vztahu být...

Miláčku můj jediný,
proč nám horoskopy nepřejí?
Já tomu sice moc nevěřím,
ale teď na nic jiného nemyslím.
Víš, ráno jsem přišla na to,
že v sobotu asi půjdeme na to,
čeho se tolik bojím,
po posledním vyzkoušením.
Devět životů nám bude hrát,
a proto bych řekla, že mám se čeho bát.
Moc bych na ně chtěla jít,
ale nechci zas s brekem odejít.
Zkus, prosím, pochopit, že bude sobota večer
a je téměř posvátný čas,
proto bych zase nechtěla brečet,
jen být s tebou zas.
Bojím se jít na zábavu,
to radši doma budu,
než abych se strachovala,
že jsem zase všechno pokazila.
Chci se jít bavit, ale chci tam být s tebou,
neboť tě miluji a páry spolu tancujou.
Vím, že chceš být s klukama
a krmit se panákama.
Já ti nechci bránit v rozletu,
ale taky nechci hrát koketu.
Pochopím, že chceš být v náladě,
abys mohl tančit a být v pohodě.
Ale nechci, aby ses opil
a na mě se pak zlobil.
Chci, aby sis mě taky všímal,
občas přišel a se mnou tancoval.
Největší strach mám zkrátka z toho,
že se opiješ a zase bych navštívila dno.
Bojím se, že pak by ses na mě zase zlobil
a přitom bezdůvodně a zase bys hrozil.
Musíš vědět, jak moc se snažím
vyjít ti vstříc, i když se bojím.
Ale já taky něco chci, ale určitě ne tolik,
aby to nešlo splnit a my se mohli v klidu bavit.
Mám z tho téměř panickou hrůzu
a zbavit se moc zlého pocitu nemůžu.
Co mám dělat, aby se to povedlo?
Abychom byli spokojeni a všechno vyšlo?
Prosím, musíme si o tom promluvit,
ať máme oba jasno a můžeme jít.
Ale aby sis nemyslel:
Kdyby mělo zase všechno špatně dopadnout
nebo by se ti chtělo spíš ležet v posteli a blbnout,
tak klidně zůstaneme doma
a já budu i tak spokojena.
Nechci se s tebou hádat nebo tak,
abychom zase museli zle postupovat.
Pochop, prosím, že nechci jít sama,
připadám si tam pak jako otrapa.
Každý se ptá, kde tě mám
a myslí, že tě ráda nemám.
Když ty v sobotu večer sedíš doma
a já se jdu bavit s Jordánama.
Mě to přijde strašně hloupé
a u ostatních je to to samé.
Sobota večer je důležitý čas
a já ho chci užít bez debat.
Prosím, pochop i ty mě,
že mi záleží jen na tobě.
Autor Halarinka, 08.01.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí