Ručička hodin neuteče

Ručička hodin neuteče

Anotace: Neuteče..ani před sebou..

Malovat se na modro
Osekávat staré rány a začínat nanovo
Jezdit dlaněmi po tvářích
Mít hlavu v barevných polštářích

Být uprostřed věčnosti
Lepit si podpatky moudrosti
S květy šafranů za uchem

Horká krev v srdci
Rozbité sklenice
Umytá šmouha v duši

Topit se v úsměvu
Sledovat tvou tajnou hru
Ochutnávat nasládlost změn

Rty malované
Konturou duhy
Ručička hodin která neuteče

Tma objímá důvěru
Nekonečnost,když přivírá oči
Pohádka v kostce cukru se pousouvá
Ale nekončí..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 30.03.2012
Přečteno 348x
Tipy 6
Poslední tipující: gallatea, jitka.svobodova, enigman, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ja tak milujem ten pocit,keď uplne odhodlane, bez zavahania mozem kliknut na SUPERTIP! presne tak,ako pri tvojich basnach ;-)

08.07.2012 00:04:39 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí