Naváz

Naváz

Anotace: Dílečko na téma Na tomto místě si představte libovolný text na piste-povidky

Těla, mysl, ducha nestíhám

Vodopád jisker odmítám

Kolotoč rádobnosti zamítám

Pozdrav slunci

 

Otočka a zase zpátky

Most ze stříbřité látky

Podpatky drtí pátky

Hlásím se o hlas

 

Ruce všechny vzhůru společně

Jen jedna se sune koketně

Dotyk lásky bez lásky

Blahoslavený Eros

 

Houpot kyčlí v rychlém sledu

Od čeho jsou v ženském vzhledu

Bůh s bohyní v rytmu neklidu

Hlava hledá hlavu (patu má u paty)

 

Silný postoj a srdce u srdce

Ucho ucho poslouchá, slyší prudce

Brána dělaná ruku v ruce

Vítej, Epikúre

 

Vidět vůni žití

Slyšet kůži bytí

Chutnat pohled vzrušeného vytí

 

Je to všechno a vykradený dav

Pro někoho svět a pro pár namyšlený páv

Snadná dřina a těžká relaxace

Konečná fáze absolutizace

Stavěný déšť a zavřený nonstop

Vysypaný kaleidoskop

 

Je to…[na tomto místě si představte libovolný text]

Autor Bětka M., 01.04.2012
Přečteno 443x
Tipy 1
Poslední tipující: casla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí