Šedivý svět

Šedivý svět

Anotace: ...

Život je jako sen.
Už nevím, co je noc, co den.
Už nevím, jak jsou rána jasná,
jak je noc temná ...krásná.
Co dříve barevné bylo,
zešedivělo.
Svět šedivým se stal,
jakoby smysl postrádal.
V tom moři šedi je mdle,
je mi špatně, je mi zle!
Kam se vtratily barvy duhy,
jež zaháněly všechny chmury?
Co se stalo se světem?
Kam se řítíme? Kam jdem?
Do ráje?
Nebo do pekel?
Autor Yocelyn, 01.04.2012
Přečteno 315x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Barevnou paletou vymaluj si den. A bude líp.

01.04.2012 20:29:15 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí