Osud...

Osud...

Anotace: ...

Každý je autorem svého života.
Každý je svým způsobem poeta.
A nebo malíř jehož paleta
určuje barvy jeho života.
Osud si sami tvoříme,
ne že jen nešťastně přihlížíme!
Osud je naší rukou psaný,
není nikým jiným daný.
Tak vem to pero a piš!
Piš a piš!
Ať později nezjištíš,
že jsi jen čmáral.
Autor Yocelyn, 01.04.2012
Přečteno 314x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Schukr00, zaba.zuzla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co když jsem dislektik?

01.04.2012 20:28:26 | zaba.zuzla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí