~Jaro,jaro...

~Jaro,jaro...

Anotace: Třeba se ukáže v celé své kráse...

 

 ~~~

Lekce jara

 ************

 Dnes je krásný jarní den

 kdo má nohy,honem ven,

 jak tencí tak boubelatí

 holohlaví kudrnatí

 trochu smutní,rozesmátí

 do trávy se proběhnouti

 to je dnešní slunce nutí.

 

Ono nám od rána svítí.

 

Zkontrolujeme sedmikrásky

 pampelišky zdobí vlásky

 z každé holky princezna

 květinová,líbezná.

 

Potom voní konvalinky

 zvonky zvoní cinky linky

 včela brouk i pavouček

 každý má svůj palouček,

 zlatý déšť nám taky kvete,

 nebojte se,nezmoknete.

 Ten kdo mohl musel ven

 dnes byl krásný jarní den.

 …..

 Za lekci nic neplatí se

 jaro z nás dnes potěší se…

 …

Autor Květka Š., 04.04.2012
Přečteno 207x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, casla, Psavec, Solitude, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaro vždy potěší, ST.

04.04.2012 23:22:27 | Psavec

Roztomllé veršování.***

04.04.2012 21:16:50 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí