Nejen pro Stáňu

Nejen pro Stáňu

Anotace: improvizace

Holubí vejce netušilo,
že se z něj vylíhne zkamenělina,
kterou sezobne slepice
co neměla při vyprazdňování na míse
páru o tom, že sezobnutou zkamenělinu
promění déšť ve svobodného holuba
vznášejícího se oblohou
nad milenci toužícími po obrazu svobody
pod oblohou oranžového měsíce.
Autor Adam Černý, 04.04.2012
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí