osidlující...

osidlující...

Anotace: ...

bylo to mírumilovné místo
na pohled
tiché pokojné a půvabné
ale já si říkal
že na té prázdné stavbě
je něco smutného
když se na ni tak dívám
jediné co z ní zbývá
je kamenný komín
a pár rozpraskaných stěn
zasazené uprostřed tuctu jabloní
podlahu pokrývá vrstva
vlhkých hnědých listů
a hnijících jablek
připomínající koberec
a vzduch je prosycený
jejich vtíravým pachem
moštového aroma…

nabral jsem si hrst hlíny
zamnul ji mezi prsty
a jen tak pro sebe podotkl
tady zůstanu
je tu dobrá půda…
Autor enigman, 05.04.2012
Přečteno 313x
Tipy 13
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, zaba.zuzla, ZILA78, Aťan, střelkyně1, Písnička..., Radhuza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zemitá.

05.04.2012 18:55:58 | zaba.zuzla

ty Tvé se mi prostě líbí

05.04.2012 07:50:48 | Radhuza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí