Proud

Proud

Anotace: improvizace věnovaná kavárně Žlutá ponorka ve Znojmě - doporučuju její návštěvu.

Na pouti po neviditelných stopách duchů
kreslících mapu nekonečného karnevalu
chráněnou v ptačích myslích
vyzobávajích červi ze zakořeněných holí našich předků
obývajících domy se zahradami
kde křesám slovy jako křemeny
jako kdysi v pravěku.
Autor Adam Černý, 07.04.2012
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí