Serdrodosa

Serdrodosa

Anotace: jen takový pokus z jedné cesty lesem

V chladivém objetí lesa
své sídlo mám.
Mlhavým ránům zapomnění
poctu vzdávám,
Můj dech je vítr
v perutích ptačích.
Hlasem jak ozvěnou
lákám pošetilé
na tanec se zkázou.
Studený kámen
místo srdce
Jsem Serdrodosa
jenž žije s vlky.
Volej mé jméno
odvážíš-li se….
Autor Alain, 07.04.2012
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: cibulea, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí