Zlobí

Zlobí

Anotace: se

Zlobí se vlídně
inu pak jinak
celkem solidně
na všechno ví jak

zlobí jej realie
panoptika dnů
i kdyby nepral je
v jedech, uhodnu

možná teď, vím, po svém
stejně se zlobí
víc nebo míň, honem
zlobit se, hobby

provádí s přehledem
jo, to se stává
léčit ego jedem
hlava-nehlava

od voka, jed navíc
rozlévat kolem
- hloupost je bez hranic
snad s monopolem

na právo, zlost je vůl
kterak mu sluší
zlobit se.. na to hůl
kde vzít, netuší
Autor Petbab, 11.04.2012
Přečteno 338x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Boudicca, Kropydlína Škopounová, Psavec, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zlobivá...

13.04.2012 10:44:37 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí