~Voda živá

~Voda živá

Anotace: Kde je ten pramínek,kde je...

 ~~*~~

Živá voda

~~~*~~~

 Dá mi snad někdo znamení

 kde voda,

 voda živá pramení?

 Tam,kde nikdo nepláče

 každý se směje

 kde je ten pramínek,

 nevíte kde je?

 

 Kde i kapky deště bubnují

 jen ódu na radost

 kde všichni mají všeho dost

 nikdo tam nepozná soužení,

 tak kde ta živá voda

 pramení?

 

 Já z toho pramene

 vodu bych všem rozdala

 a pro sebe

 jenom pár kapek nechala

 a všichni by potom žili

 spokojeně.

 Jen najít ten pramen živé vody

 …neprodleně…

~*~~~*~~~*~

že ano

Autor Květka Š., 11.04.2012
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, střelkyně1, Boudicca, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale mě by teda bodl:)

12.04.2012 22:53:54 | střelkyně1

Kdyby takový pramen vskutku byl,
hned ho tunelář plotem ohradil.

11.04.2012 16:33:16 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí