Co nás čeká?

Co nás čeká?

Anotace: ...

Chceš mě
chci tě,
stačí kapka
a jsi taťka,
neřešíme,
souložíme,
plni vášně,
píšem na těla
si básně,
plni citu,
děkujeme,
že jsi tu,
plni lásky,
nemáme
žádný vrásky,
jsem tvé já
a kde jsi ty,
divný v nás
kolují pocity.

Láska nebo válka,
Co nás čeká?
Valčík nebo polka,
věřit ďáblovi se nedá.



A ON v ďáblovi, anděla hledá...
Autor Niky88, 11.04.2012
Přečteno 338x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak kočka a pes :-)

06.07.2012 09:15:02 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí