Přání

Přání

Anotace: Zemřeli lidé, milovaní,krásní, ať jsou v hvězdách navždy šťastní. Uletěly...

Zemřeli lidé, milovaní,krásní,
ať jsou v hvězdách navždy šťastní.

Uletěly lásky, křehké, milé,
ať jsou s křídly skryty v bílé.

Sebraly stíny, krásu, radost,
ať přesto seberou i svou zlost.

Dlouhý život, kratší o tři dny,
ať přesto plní dál své sny.

Odešly kroky, nešťastný pláč,
ať hraje dál tenhle hráč.

Přání, těžká, smutná, skrytá jsou,
ať najdou svou výhru úžasnou ...
Autor Aaliyan, 12.04.2012
Přečteno 266x
Tipy 3
Poslední tipující: Linzerka, vandule
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké :-)

12.04.2012 18:15:09 | Delven

Takové milé ♥

12.04.2012 13:08:33 | vandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí