Čekání

Čekání

Anotace: ...

Když se důvěra
líně jak bárka houpá
a slova spletená
v tichosti do klína
tiše proklínám se
jak jsem byla hloupá
a jak z radosti
stala se rutina

K napjatosti mysli
je cesta velmi vratká
přes reálnost dnů
až po mé mělké snění
na nový zázrak
utekla doba krátká
s důvěrou čekám
až se to jednou změní
Autor TedelyBear, 12.04.2012
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: Lucííí
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí