Mě bolí

Mě bolí

Anotace: aktuální

inspiraci hledám
v nesmírných dálavách tvých očí
za okamžik s tebou zadám
byť můj život ve vteřině skončí
a každá prohraná bitva
kdy nepotkají se naše těla
ty city své za oponu si zkryla
a srdce hluboko za maskou měla
mě bolí
Autor Peavey, 08.01.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skončit je se "s"..;) jinak pekna basen

27.02.2007 19:05:00 | sejko_no_pi

ouu.. snad se brzy zahojí..

08.01.2007 22:09:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí