friend (přítel)

friend (přítel)

Anotace: na přání kamarádky

dívka tak krásná,
Jako sama příroda.

dívka tak Slastná,
...jako anděl...

v bílích šatech,
s bílImi Křídly,
jež láskou hýří.

mám tě moc Rád,
za lÁsku, přátelství
i jiné vlastnoSti.

Neměj starosti, jsi anděl,
přestaň se obÁvat,
začni se usmívat.
to je tvůj úděl.

...jsi přítel...
Autor Zayo, 08.01.2007
Přečteno 533x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

fakt dobrá a moc hezky udělané velké písmena...:)

20.09.2007 14:48:00 | dream in emptiness

...hezká...moc...procítěná...a hafo...dobrá...

09.01.2007 20:54:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí