Dieta

Dieta

Anotace: -

Moje známá- trochu střelená

Začla s dietou- že prý dělená

Hned se chlubila, kolik shodila

To prý může jíst pořád a na kila

 

Slyšte lidičky- trávu a kytičky

Pořád dokola ty samé písničky

Týden se držela, dávala do těla

S takovou za pár dní bude z ní gazela

 

Nebaštit zvířátka když baštíš rostlinky

Na špeky zbudou ti prý jenom vzpomínky

Všechno to klapalo muziky za málo

Kdyby jen neštěstí přitom se nestalo:

 

Při jízdě na kole, když mrkev chroupala

V rychlosti závratné i mouchu sežrala

To stát se nemělo, v dietě byl to z vrat

Vážný šok pro tělo- žaludek pumpovat

 

Z toho hned kila pryč a zázrak na váze

Věřiti v zázraky člověk má v povaze

Vždyť mnohem snadněji dá se prst do krku

Řešení problému není vždy v úprku

 

Jaképak tohle je morální sdělení?

Přece ať kašlete na stravy dělení!

Autor Bolder, 13.04.2012
Přečteno 224x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Písnička..., Tanecnice
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí