Autoreklamace

Autoreklamace

Anotace: -

Já urgoval jsem porod vlastní

Že někde se renonc  stát musel

Papíry, záručák vlastním

A ještě nejsem po záruce

 

Primář ten na mě jen hleděl

K smíchu mu přišla má žádost

Ještě že chuděra seděl

Neb brzo ho přešla ta radost

 

Poslyšte, doktore drahý

Má matka dostala zmetka

Hladový, pitomý, nahý

Já žádám náhradu hnedka

 

Chlapík se nedal a řekl

S údivem poměrně krotce:

To jste se příteli sekl

Urgujte u svého otce.

 

 

Autor Bolder, 13.04.2012
Přečteno 241x
Tipy 2
Poslední tipující: Jakule, Linzerka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí