S pravdou na životní pouť

S pravdou na životní pouť

Anotace: Prosím berte toto dílo s rezervou jsem opravdový amatér a začátečník.

S pravdou na životní pouť


Pohlédnout pravdě do očí,
při této myšlence
svět se mi zatočí.

Sever je na jihu
a jih na severu,
větší chaos
představit si nedovedu.

Svět ztratil pořádek
a tok času směr,
už by to někdo napravit měl.

Při pouti časem
žíti se naučím,
věčnosti na konci
svůj život doručím.

Proč se však
na konec zbrkle hnát??
Nad tím mi zůstává
rozum stát.

Posečkej poutníku
a pojď chvíli stranou,
užívej každou chvíli ti danou.
Autor Fofit, 13.04.2012
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Marz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí