Něco na mně leze

Něco na mně leze

Anotace: co to je....

Zase na mně něco leze
tak zdá se mně nějak drzé
možná je otázka?
není to jaro
je to Láska....

Otevírám dveře
zakopnu o svědomí
nepotkám tváře
ta má se nemění....

možná jen srdce se mně zeptá?
jsem ostrov tvého žití
naděje co hloupě se chechtá
z něhy se úrok platí....

když jen to potkám
i louže je jak moře
nevěřím pohádkám
jen lásce té potvoře...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.04.2012
Přečteno 306x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, Linzerka, Zlatičko, Květka Š., Radhuza, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud ještě na Tebe leze láska, tak to máš dobrý, ST.

16.04.2012 12:13:21 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí