~"O lásce"

~"O lásce"

Anotace: Tak to si jeden básník o lásce psal...

 

~~*~~

♥♥♥

Básník si verše

do notýsku psal

"O lásce"

kterou mu někdo vzal,

jen na ni myslí

smutek ho utrápí

do hospůdky zajde

není svatý.

 

Pak píše na tácek

v hospůdce malé

že miluje,

miluje,miluje,miluje

stále,

pod nosem

už má z piva pěnu

a píše verše

pro tu milou ženu.

 

Potom ten tácek

verši popsaný

a do růžové obálky

strčený,

bez adresy

a bez známky

hodí do poštovní,

do schránky.

 

Básník na odpověď

ale marně čeká

ta žena ho nechce.

Ona se té jeho lásky

a nikdo neví proč 

asi leká…

 

~~~ 


..............


Autor Květka Š., 16.04.2012
Přečteno 336x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Psavec, Linzerka, střelkyně1, Tanecnice, Romeo3769
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná se leká,třeba jsou básníci v lásce nestálí...o))

16.04.2012 17:41:46 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí