ˇˇUrážka

ˇˇUrážka

Anotace: ...---...

 

Urážka

*******

Od milovaného člověka

urážky moc bolí

 

některá urážka je jako

rána holí

 

každý kdo miluje ať svoje

slova váží

 

ať hrubé výroky jiného

nikdy neuráží.

.............

Autor Květka Š., 16.04.2012
Přečteno 309x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Linzerka, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí