Z malichernosti

Z malichernosti

Anotace: Taková nepatřící z opilosti dmoucí se...

Ze smutku a možná z malichernosti,
rozhlížím se kolem a počet ctností
není zrovna velký, pánové,
a to co pokládáte za nové,
staré je už nějakou dobu,
jinou má to už podobu
a i když doufáte, že změní se
nikdy se nezmění...

Na ruce nabízím oblázek modravý
nechceš jej? Odpočiň v pokoji.
Nejsem tu pro výsměch, nejsem a nebudu,
možná jen pár hodin tam i tu pobudu,
ale pak zmizím, jak pára nad hrncem,
nejsem Tvou samicí, pokud jsi samcem.
Zamávám šátečkem, pošlu ti pusinku
a poté zatmění...

Mi nahrává do karet to vaše smýšlení,
na hodné, na hezké už se tu nečlení,
hlavně že je, o to tu běží,
tak buďte pánové, čilí a svěží,
hlavu vztyčenou, ne možná jedinou,
vzhůru za snadnou kořistí vidinou,
ale pozor si dejte, znáte to,
neradi zůstaváte ranění...
Autor anděl s modrými křídly, 16.04.2012
Přečteno 281x
Tipy 2
Poslední tipující: David Janovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí