Už se tam nemůžu vrátit

Už se tam nemůžu vrátit

Anotace: Ráda bych se vrátila o pár let zpět..

Do dětství zpátky
chtěla bych se vrátit
za míčem pobíhat
na víc se nedívat

Tenkrát nemusela jsi každé ráno
malovat si černé linky
jediný problém pro tebe byl
když musela jsi od maminky

Je to pryč ale přesto bych ráda
do svých snů a dětství se vrátila
do doby kdy radost jsem měla i z mála
ale asi jsem tuhle příležitost ztratila

Ale i tak pořád snažím se
dívat se na věci s radostí
do vzpomínek vracím se
a snažím se
podle možností
Autor mattoni.uz.neni, 08.01.2007
Přečteno 254x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi to vyjádřila jen tak dále..

08.01.2007 21:30:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí