Nikdy

Nikdy

Nikdy už něpoznám Tebe,
Nikdy neuvidím nebe.
Nikdy neucítím ten dotek,
můj čas už utek.......
Nikdy neuvidím ty modrý oči,
co se na mě tak upřeně dívaly......
Ani toho kdo sem za chvíli vkročí,
mé oči by vidět nikdy neměly...
Nikdy nepocítím lásku,
snad jen bolest snad.
Jen víra může odhodit masku,
má se tak stát?
Autor Dušekteráztroskotává, 08.01.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí