Prapory svobody

Prapory svobody

přiblížil jsi se blízko,
teď ti teče krev,
po rudých stopách,
zatajuje se dech,
slepý to svět,
němá ozvěna,
bez ohlášení přišla trpká přeměna
...
příšeří strachu,
kostelní hodiny,
po ulicích mlhy,
přízemní,
rudé znamení,
potrhané prapory,
vlající ku svobodě,
...
přes zatlé pěsti,
prochází chlad,
zamrzlé srdce,
necítí ten pád,
na zdi stíny zla,
co hledají oběti,
nepadneš možná do jejich objetí,
...
roztržené rty,
ta slává spí,
kdo je ten spasitel,
jenž ji probudí,
podá ji růži,
vytáhne trn,
očistí lidstvo od temných skvrn?
Autor Muta cum liquida, 08.01.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně povedená

08.02.2007 14:15:00 | whiolet

hmm... tak to bych taky rád věděl.. každopádně ani levice, ani pravice.

08.01.2007 22:40:00 | Gentleman v rubikové kostce

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí