Z povrchních zákonů II

Z povrchních zákonů II

Anotace: "vady na kráse"

Někdo se otáčel
a někdo si stačil
s krásou
za kterou bych se měla
stydět
za tu kterou nemám
možná proto
abych nežila
úplně mrtvá

Nikdo se nedíval
nemluvil na mou duši
jen mé nohy šeptají
s vlasy
ve vlnách
až do pasu

to abych nezmizela
mezi vámi
všemi
Autor chci_uverit, 22.04.2012
Přečteno 373x
Tipy 7
Poslední tipující: ofca, Joe Vai, ewon, Helena Lovecká, Liena
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí