Vábivá záře reklamních billboardů

Vábivá záře reklamních billboardů

Anotace: experiment

Splašené stádo koní běží přes most,
stromy divoce pulsuje řídká smola,
cigaretový popel mísí se s vichřicí,
když právě procitlí strašáci do zelí se převlékají
do našeho pohozeného šatstva těl vcucnutých invazí,
a spěšně klopítají "nakupovat" do supermarketu plného hladových zvířat.
Autor Adam Černý, 22.04.2012
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...takové kusé ale burcující experimentální sdělení...proč ne?

22.04.2012 17:31:22 | Ayla

...strašáci ze zelí se převlékají
...klopýtají
Cigaretový popel je tuze bezbranný ve vichřici:)
Pěkná.

22.04.2012 13:12:18 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí