Jsou ženy...

Jsou ženy...

Anotace: ...

Jsou ženy
Které oprašují svá těla
Každé ráno
A čekají že večer se něco změní

Jsou ženy
Které vzdychají potichu
A to ticho si pak vráží mezi nohy
Aby jim bylo lehce

Jsou ženy
Které umí líbat
A ty které ne

Jsou ženy které pokoušeš
A pak ty které kousnou

Jsou ženy co mají zkrvavená zápěstí
Ale otřít si je nenechají

Jsou ženy
Jako moje matka
A ženy jako ta tvoje

Jsou ženy
Co se milují pro pocit blízkosti
A ženy
Co se milují na chodníku.

Jsou ženy co jdou s tebou
A ty
Co ti trhají ruku v rameni.

Jsou ženy
Co miluješ
A ženy se kterými se miluješ.

Jsou ženy černobílé.
A ženy s vrstvou makeupu.

Jsou ženy
Autor El1s, 08.01.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc pekne,opravdu bajecne!!!

09.01.2007 00:47:00 | carodejka

skvělé

08.01.2007 23:34:00 | Mango-Holka

musím říct, že podle obsahu (a koneckonců i formy) básně jsem čekala, že autor bude mít o nějaký ten křížek víc, než kolik jsem se pak dočetla v tvém místním curriculu. takže z mé strany klobouk dolů

08.01.2007 23:13:00 | miriaim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí