v noci

v noci

Anotace: ...

Byla noc co čekala na lásku.
V tuhle chvíli. V tomhle městě. V tomhle tichu.
By se lidi měli milovat.
A nemyslet na ráno.

Místo toho
Každej stojí na svým balkoně
A kouří další cigaretu.
Sám s černou oblohou.
Ve které rozpouští samotu.
Co ho pálí víc
než típnutí té cigarety o dlaň.

Autobusy nejezdí.
Pouliční lampy nesvítí.
Semafory netikají.
A křížky okolo krků se nehoupají.
Je ticho.
Studený odcizený ticho.

Jen tisíc kuřáků
Každej na svým balkoně
Kouří další cigaretu.
Autor El1s, 08.01.2007
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je opravdu povedene, moc se mi libi a zaujala me, skvělá

08.01.2007 23:23:00 | Mango-Holka

tvoje basne se mi opravdu libi, jen doufam, ze ten smutek, ktery z nich cisi, je v tvem zivote vyvazen nejakymi pozitivnejsimi emocemi

08.01.2007 23:20:00 | miriaim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí