Zlý svět

Zlý svět

Anotace: Co k tomu říct. Trápí mne dnešní svět, společnost, potřebovalo to "na papír".

Občas tu přemýšlím nad údělem života,
křidýlka schovaná by nebyla vidět,
myšlenka za myšlenkou hlavou mi mihotá,
za některé nesmím se stydět.

Proč lidé tak zlí jsou, co vede je k tomu,
co dělá je lháři, násilníky, vrahy.
Nejedna bytost jim k vině nedojde domů,
jak mohou po tom všem usnout záhy?

Nemůžu pomoci všem, to je to,
co trápí mne za bezesných nocí.
Křídla děravá jsou jak řešeto,
nezvlétnou už svépomocí.

Křidýlka děravá, bolavá duše,
proč tolik zloby je na světě!
Trápí mne osudy jiných a tuše,
že skončíme ve smutném kabaretě
nenechám zajít vše tak daleko,
ale co zmůžu. Jediná. Sama.
Jakoby se všechno tak složitě zavleklo.
Už padla. Šachová dáma.

Je konec.
Autor anděl s modrými křídly, 23.04.2012
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: Martin Málek, David Janovský, Květka Š., Wor
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí